• Trg mladosti 6, 3320 Velenje
  • 040 419 842
  • info@racunalniske-resitve.si

JANUAR 2012

Doslej smo iskali odgovore na vprašanja:

- Zakaj je pomemben internet za obrtnike?
- Kakšni so najpogostejši načini iskanja informacij na Internetu?
- Kako predstaviti svojo ponudbo na spletni strani?
- Kako izdelati spletno stran, da bo na internetu vidna?

Danes bomo posvetili nekaj besed merjenju učinkovitosti in obiskanosti spletne strani.

Celoten članek si preberite pod več

MAREC 2012

spletno mesto Mnoge begajo zgodbe o uspešni prodaji preko interneta, ko poslušamo o uspehih prodaje preko spletnih družabnih omrežij, kot so Facebook in Twitter. Do tam pa je pot še dolga, saj moramo najprej narediti svoje spletno mesto prodajno učinkovito. Lastnega spletnega mesta ne more nadomestiti nobeno spletno družabno omrežje, niti ga ne moremo nadomestiti z internetnim oglaševanjem.

Danes se ustavimo na tem delu.

Celoten članek si preberite pod več

JUNIJ 2012

05.06.2012

e-komunikator

e komunikator Tokrat vam predstavljamo našo najnovejšo spletno aplikacijo e-komunikator.

S pomočjo te aplikacije lahko zbirate elektronske naslove vaših obstoječih in potencialnih strank, ter jih grupirate v skupine, s katerimi vzdržujete komercialne in drugačne stike. S tako oblikovanimi skupinami vzdržujete pristne stike, tako, kot bi z vsakim posameznikom v skupini individualno komunicirali.

Celoten članek si preberite pod več

marketing Marketing danes je precej drugačen kot je bil še 15 let nazaj. Konec 90-tih prejšnjega stoletja smo vstopili v informacijsko dobo in klasični marketing se je začel počasi spreminjati.S širjenjem interneta in njegovo dostopnostjo se je zavedanje in informiranost kupca zelo povečala. S tem se je spremenil njegov način razmišljanja in posledično nakupovalne navade. 


Celoten članek si preberite pod več

SEPTEMBER 2012

e komunikator Zemeljska obla je že od nekdaj razdeljena na zemeljsko širino in dolžino, o tem smo se učili v šoli in si mislili, da to lahko zanima le vojsko in mornarje, nas pa se ne tiče zares. Prav potiho so se nam prikradle naprave, ki točno vedo, kje se nahajamo in nam in še komu to sporočajo..

Celoten članek si preberite pod več