• Trg mladosti 6, 3320 Velenje
  • 040 419 842
  • info@racunalniske-resitve.si

APRIL 2020

15.04.2020

Info točka - Grafična podoba po vaši meri

Info točka - Grafična podoba po vaši meri

Vsaka Info točka ima enake možnosti vključitve v enotni informacijski sistem, zato imajo vse enake zakonitosti. Ker pa je hkrati to lahko tudi javna predstavitev s svojo unikatno grafično podobo, jo lahko administratorji Info točke brez posebnega tehničega znanja prilagajajo po želji. Vseeno pa je potrebno razumeti pomen elementov in njihovih možnosti prilagajanja. Kakšne so te možnosti prilagajanja grafične podobe Info točke si lahko ogledate tukaj.

Do elektronskega predala je mogoče dostopati preko kakršnekoli naprave in mnogih različnih aplikacijah. Našim uporabnikom omogočamo dostop preko brskalnika do spletnih aplikacij:

Roundcube spletni uporabniški vmesnik, do elektronskega predala. Vmesnik omogoča preprost in priročen način upravljanja s PGP ključi za podpise in enkripcijo elektronskih sporočil.

SoGo spletni uporabniški vmesnik za upravljanje elektronskega predala, koledarja, stikov s podporo EAS Exchange ActiveSync protokola.

MAJ 2020

Priročen in varen dostop do skupinskega urejanja dokumentov in drugih datotek v oblaku z novimi HUB rešitvami. Združuje servise, ki jih že zdaj vsakodnevno uporabljate in nudi nove aplikativne rešitve za organizacijo projektnega dela v realnem času z  sodelujočimi posameznik. S tem aplikacija predstavlja eno vstopno točko za vse obstoječe servise za komunikacijo v skupnem prostoru aplikacije, ki ga delimo s tistimi ki ga potrebujejo. Ta skupni prostor s podatki v oblaku je neodvisen tako od fizične lokacije, kot od naprave in servisa, ki pri svojem delu uporablja sodelujoči posameznik.