• Trg mladosti 6, 3320 Velenje
  • 040 419 842
  • info@racunalniske-resitve.si

Podatki v oblaku z HUB rešitvami

Priročen in varen dostop do skupinskega urejanja dokumentov in drugih datotek v oblaku z novimi HUB rešitvami. Združuje servise, ki jih že zdaj vsakodnevno uporabljate in nudi nove aplikativne rešitve za organizacijo projektnega dela v realnem času z  sodelujočimi posameznik. S tem aplikacija predstavlja eno vstopno točko za vse obstoječe servise za komunikacijo v skupnem prostoru aplikacije, ki ga delimo s tistimi ki ga potrebujejo. Ta skupni prostor s podatki v oblaku je neodvisen tako od fizične lokacije, kot od naprave in servisa, ki pri svojem delu uporablja sodelujoči posameznik.

 

V našo ponudbo storitev v oblaku smo dodali te nove HUB rešitve, ki uporabnikom ponujajo nove uporabniške vmestnike za upravljanje z dokumenti, stiki, koledarjem, e-pošto in druge aplikacijske modulov združeni na enem mestu. Novost so predvsem te združitve servisov ki uporabnikom dajejo nov pogled, ki omogoča delo z drugimi uporabnik ali zunanjimi ljudi preko združenega servisa s katerimi delamo na skupnih projektih. Prav dostop od podatkov od kjerkoli in kadarkoli na vseh napravah z dostopom na internet.


Hub je nova samostojna modularna aplikacija in ne gre za nadgradnjo obstoječe aplikacije oblak, ki jo nudimo že vrsto let. Osnovne funkcionalnosti oblaka, ki jih koristi večina uporabnikov, so se izkazale kot dober, stabilen in varen način hrambe podatkov nad katerimi imajo uporabniki popolnim nadzorom nad izmenjavo, pravicami in spremembami datotek. Prizadevamo si, da vse storitve, ki jih postavimo v produkcijsko okolje ne moteno delujejo 24 ur na dan vse dni v letu. Zato smo HUB postavili kot ločen servis in zanj postavili novo gručo strežnikov (HA cluster) pripravljeno na naraščajoče potrebe uporabnikov in hkrati ohranili nemoteno delovanje obstoječih servisov oblaka.
            
Obstoječim uporabnikom storitev oblak.slovenka.net bomo ponudili brezplačno migracijo aplikacije in podatkov na nov servis hub.slovenka.net v dogovorjenem terminu, samo izvedbo pa prilagodimo na individualne potrebe pogodbene stranke. Še vedno bomo zagotovili vse storitve kot sedaj, le da jim bodo dodali obširen nabor novih možnosti in funkcionalnosti.
            
Ob naročilu hub storitve ali naročila prodajnega paketa, ki te storitve vključuje, bomo v fazi testiranja vsem novim naročnikom prve tri mesece uporabe teh storitev podarili brezplačno. Ves čas ne samo v fazi testiranja pa za storitve oblaka nudimo eno mesečno garancijo zadovoljstva. Kar pomeni, da v primeru, da aplikacija ne izpolnjuje vaših pričakovanj in storitev ne želite uporabljati vam vrnemo denar.