• Trg mladosti 6, 3320 Velenje
  • 040 419 842
  • info@racunalniske-resitve.si
RR Računalniške rešitve d.o.o.

SEPTEMBER 2020

marketing Marketing danes je precej drugačen kot je bil še 15 let nazaj. Konec 90-tih prejšnjega stoletja smo vstopili v informacijsko dobo in klasični marketing se je začel počasi spreminjati.S širjenjem interneta in njegovo dostopnostjo se je zavedanje in informiranost kupca zelo povečala. S tem se je spremenil njegov način razmišljanja in posledično nakupovalne navade. 


Celoten članek si preberite pod več

MAJ 2020

Priročen in varen dostop do skupinskega urejanja dokumentov in drugih datotek v oblaku z novimi HUB rešitvami. Združuje servise, ki jih že zdaj vsakodnevno uporabljate in nudi nove aplikativne rešitve za organizacijo projektnega dela v realnem času z  sodelujočimi posameznik. S tem aplikacija predstavlja eno vstopno točko za vse obstoječe servise za komunikacijo v skupnem prostoru aplikacije, ki ga delimo s tistimi ki ga potrebujejo. Ta skupni prostor s podatki v oblaku je neodvisen tako od fizične lokacije, kot od naprave in servisa, ki pri svojem delu uporablja sodelujoči posameznik.

 

APRIL 2020

Do elektronskega predala je mogoče dostopati preko kakršnekoli naprave in mnogih različnih aplikacijah. Našim uporabnikom omogočamo dostop preko brskalnika do spletnih aplikacij:

Roundcube spletni uporabniški vmesnik, do elektronskega predala. Vmesnik omogoča preprost in priročen način upravljanja s PGP ključi za podpise in enkripcijo elektronskih sporočil.

SoGo spletni uporabniški vmesnik za upravljanje elektronskega predala, koledarja, stikov s podporo EAS Exchange ActiveSync protokola.