• Trg mladosti 6, 3320 Velenje
  • 040 419 842
  • info@racunalniske-resitve.si

Sistemska administracija boxi

Sistemska analiza

Sistemska analiza je posnetek obstoječega stanja, ki obsega vse od pregleda programske in strojne opreme do pogovora z zaposlenimi in posnetek njihovega dela. Analizo varnosti obstoječega sistema glede izgube, zlorabe podatkov ter omrežja. Oceno potrebne računalniške strojne in programske opreme. Pripravo poročila sistemske analize.

+ Zahtevaj ponudbo za sistemsko analizo zdaj!

Postavitev strežnikov

Za vzpostavitev varnega in zanesljivega varnostnega sistema postavimo Linux strežnik in z njim zavarujemo računalniško omrežje. Postavimo virtualizacijo in namestimo tri virtualne strežnike. AS Aplikativni strežnik za potrebe računovodstva, dokumentarnega sistema ter drugih potrebnih aplikacij. Ter BS Backup strežnik, ki zagotovi avtomatično izvajanje varnostnih kopij na različne medije in lokacije prav tako pa skrbi za nadzor nad sistemom. Omogoča tudi poročanje o dogodkih na e-mail oz. pri zelo pomembnih dogodkih tudi na sms.

+ Zahtevaj ponudbo za našo rešitev zdaj!

Poslovanje v oblaku

Za uspešen posel je ključnega pomena, da imamo dostop do informacjij kjerkoli in kadarkoli. RR oblak omogoča prav to! Preko virtualnega privatnega omrežja (VPN) zagotavljamo prostor za vaše daoteke, do katerih lahko dostopate od kjerkoli preko varne povezave. Podporo pa nudimo tudi številnih odprtokodnih aplikacij, ki vaše poslovanje še olajšajo. Te aplikacije uporabljate za vodenje dokumentov, elektronske pošte, vodenje marketinških aktivnosti, vodenje baze strank...

+ Zahtevaj ponudbo za RR oblak zdaj!