Gotovo ste že po nekajurnem delu izgubili besedilo, ki ste ga ustvarjali, pa je bilo potrebno vse še enkrat natipkat. Ali pa se je pojavil računalniški virus, ki vam je onemogočil normalno delo. Ste pomislili, kako neprijetno je, ko se pojavijo v javnosti vaše vsebine, za katere ste bili prepričani, da so varno shranjene na vašem disku? Ali se je vam kdaj začelo dozdevati, da vaši poslovni partnerji poznajo vsebino vaše elektronske pošte?

Ste že kdaj pomislili, kako varni so vaši podatki pred izgubo in zlorabo? Kako so vaše varnostne kopije shranjene, ali še bodo berljive, ko boste izgubili original? Kdaj ste nazadnje preverili, ali je z njimi vse v redu? Kakšna bo škoda, če se skrivate za zaupanjem v znanje vaših računalničarjev, ter sami ne prisluhnete dvomom, ki se v vas porajajo. Boste še vedno ohranili svoje podatke, če pride požara ali poplave na vaši lokaciji, kjer imate shranjene podatke?

V oddelku sistemske administracije pogosto slišimo za podobne zgodbe, vendar se ljudje problema pogosto zavejo šele, ko izgubijo podatke.

Odgovore na ta vprašanja vam bo dala analiza stanja vaše informatike. Na osnovi te analize vam bomo pokazali pot, da se vaši dvomi ne bodo uresničili. Našo rešitev vam predstavljamo v priloženi zloženki.

Odločili smo se, da naše izkušnje, ki jih z javnimi strežniki na internetu pridobivamo od leta 1996 delimo z vami. Ponujamo vam brezplačni zunanji pregled vašega omrežja z željo, da spoznate zunanji pogled nekoga, ki ga niste poklicali in spoznate stopnjo varnosti vašega računalniškega omrežja, ter se seznanite z našo rešitvijo, ter postanete naši partnerji v varovanju vaših podatkov.

Sistemska analiza

Sistemska analiza je posnetek obstoječega stanja, ki obsega vse od pregleda programske in strojne opreme do pogovora z zaposlenimi in posnetek njihovega dela. Analizo varnosti obstoječega sistema glede izgube, zlorabe podatkov ter omrežja. Oceno potrebne računalniške strojne in programske opreme. Pripravo poročila sistemske analize.

Brezplačna analiza zunanjega omrežja

Ker nam ni vseeno za vašo varnost zato ponujamo brezplačno analizo zunanjega omrežja. To pomeni, da poskeniramo vaše omrežje za odprte porte in opozorimo na potencialne varnostne luknje. Prav tako, kot bi to storil napadalec, ki bi želel informacije o vašem omrežju in bi na ta način lažje našel varnostno luknjo preko katere bi lahko izvedel hekerski napad.

Zagotavljamo vam, da naša analiza ne bo škodovala vašemu omrežju in je verjetno sploh ne boste opazili. Na osnovi tega skeniranja vam določimo stopnjo varnosti omrežja. Vendar pa ta analiza ne pregleda varnostnih lukenj znotraj omrežja. Te lahko odktijemo samo z sistemsko analizo. 

Če želite brezplačno analizo zunanjega omrežja izpolnite spodnji obrazec.

 

Obrazec za brezplačno zunanjo analizo

Želim prejemati obvestila

Nekaj naših referenc