Administracija strežnikov

Administracija strežnikov je ključnega pomena za varno in brezhibno delovanje sistema in omrežja. Tako namestimo potrebne strežnike, ki skrbijo za varovanje omrežja, varovanje podatkov ter zagotavljajo sistemsko podporo za potrebne poslovne procese. Prav tako pa je pomembno, da pri administraciji strežnikov nudimo podporo s tem pa zagotavljamo pravočasno reševanje težav, izvajamo posodobitve programske opreme in s tem prepričujemo hekerske vdore. 

S sistemsko administracijo se ukvarjamo od leta 1996, svoje rešitve pa smo trgu ponudili leta 2008. Razvili smo postopek, s katerim celovito zavzamemo vse računalniške težave in ponudimo sistemsko rešitev. Razdelili smo jo v tri osnovne korake:

Prvi korak: Sistemska analiza 

Sistemska analiza je posnetek obstoječega stanja, ki obsega:

Sistemska analiza

Sistemska analiza vam pokaže na vse morebitne težave na strežnikih in omrežju ter v sistemski analizi opišemo možno reštiev. Na tej točki se morate odločiti ali boste te težave rešili sami ali pa boste na osnovi naše ponudbe z nami šli v drugi korak.

Drugi korak: Postavitev potrebnih strežnikov in prilagoditev omrežja

V drugem koraku postavimo potrebne strežnike, zaščitimo omrežje ter poskrbimo za aplikativno podporo.

 

Tretji korak: Podpora in vzdrževanje

Pri vsem tem je verjetno najbolj pomembna prav podpora. Saj se ob vsakem računalniškem problemu se lahko obrnete na našo podporo in takoj rešimo težavo. Našo podporo nudimo tako za strežnike kot za delovne postaje.

Podpora

Nekaj naših referenc